Lady Gaga се превърна в “герой” на Оскарите

13 март 2023
Lady Gaga
Снимка от БГНЕС

Lady Gaga беше определена като “герой”, след нейната бърза реакция докато преминаваше по бежовия килим на наградите “Оскар”. 

Въпреки официалната си рокля, звездата се притече на помощ на фотограф, който се спъна и падна, секунди след като мина покрай нея. Кадри от случката показват как Gaga рязко се обръща и се затичва към човека, и след като се уверява, че всичко е наред, продължава по пътя си.

По време на самата церемония, певицата все пак излезе на сцената за изпълнение на номинираната за “Оскар” песен “Hold My Hand” от “Топ Гън: Маверик”, облечена с тениска и без грим. Дни преди събитието беше съобщено, че Gaga няма да пее, защото не е имала време да се подготви заради натоварения си график за снимките на новия филм “Жокера: Лудост за двама”. В деня на церемонията обаче се разкри, че тя ще представи ритмичната балада. 

Наградата “Оскар” за най-добра песен към филм отиде при индийската песен “Naatu Naatu” от филма “RRR”. През януари тя спечели също “Златен глобус” и наградата на филмовите критици в същата категория.

Новини