Само Lady Gaga няма да пее на наградите “Оскар”

09 март 2023
Lady Gaga
Снимка от БГНЕС

След седмици спекулации вече е ясно, че Lady Gaga няма да пее на наградите “Оскар”. Звездата е сред номинираните в категорията за оригинална песен към филм с “Hold My Hand” от “Топ Гън: Маверик”. Всички останали претенденти ще се представят на сцената, включително Rihanna.

Gaga ще присъства на церемонията, но няма да пее, защото не е имала време да подготви и да репетира изпълнението си. Причината е, че е много заета със снимките на “Жокера: Лудост за двама”, където си партнира с Joaquin Phoenix.

Звездата няколко пъти е пяла на Оскарите - за първи път тя се качи на сцената, за да изпълни колаборацията си с Diane Warren “Til It Happens to You” от документалния филм “The Hunting Ground” през 2016 г., а през 2019 г. представи “Shallow” от филма “Роди се звезда”, за която спечели и статуетката в категорията за песен към филм. Тя участва и в специално изпълнение, посветено на “Звукът на музиката” през 2015 г. Миналата година пък помогна на Liza Minelli да връчи наградата за най-добър филм на екипа на “CODA”.

Водещ на Оскарите тази година отново ще бъде Jimmy Kimmel. Церемонията ще се проведе на 12-и март. 

 

Новини