Lady Gaga: В момента пиша най-добрата си музика

29 март 2024
Lady Gaga
Снимка от БГНЕС

Lady Gaga сподели с почитателите си послание за рождения си ден. В него тя заявява уверено, че в момента пише най-добрата си музика. 

На 28 март певицата отпразнува 38-ия си рожден ден и маркира повода в социалните мрежи с намек за бъдещото си музикално завръщане. 

“Днес беше много специален ден — не мога да си спомня някога да съм била по-щастлива на рождения си ден. Влюбена съм в най-добрия си приятел, семейсвото ми и приятелите ми са любящи, добри и здрави. Сърцето ми е изпълнено с благодарност за собственото ми здраве и за музиката - пиша най-хубавата си музика в момента - филмът ни "Жокера 2: Лудост за двама" излиза скоро - и за мен означава много да виждам послания от целия свят от "малките чудовища", от артисти, позитивни публикации за работата ми. Благодаря ви, че ме обичате и че обичате песните ми толкова много. Пиша поп песни откакто бях малка и не мога да повярвам, че и днес продължавам да правя това, което обичам. Тази година ще бъде важна и смислена за всички нас, знам го. Музиката променя живота на хората, затова за мен е чест да бъда част от този живот". 

Когато говори за здравето си, Gaga вероятно има предвид борбата ѝ с фибромиалгията преди няколко години. Заради заболяването, което предизвиква мускулни, ставни болки и хронична умора, се наложи певицата да отложи турнето си "Joanne".

Новата музика, за която споменава Gaga, вероятно ще бъде следващият ѝ албум. Последният, "Chromatica", тя издаде през 2020 г. 

Наскоро звездата каза, че работи "колкото се може по-бързо", за да завърши новия си запис, а напоследък често пуска снимки в социалните мрежи от студиото.

Lady Gaga не е издавала самостоятелно музика от 4 години, но през 2021 г. си партнира за последно с вече покойния ѝ колега и приятел Tony Bennett за "Love for Sale", продължение на общия им албум "Cheek to Cheek" от 2014 г.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини