Lea Michele се извини за тормоз

Според колега на актрисата от "Клуб Веселие" работата с нея е била "истински ад"

04 юни 2020
social
Снимка от instagram

Lea Michele, която стана световноизвестна с ролята си в сериала „Клуб Веселие“, се извини на колегата си от поредицата, афроамериканката Samantha Marie Ware, след като тя я обвини публично, че я е подлагала тормоз на снимачната площадка.

Sophie-Ellis Bextor е в болница след инцидент

33-годишната актриса, която играеше Rachel Berry в хитовия сериал заяви, че не може да си спомни конкретни случаи, при които е обидила Samantha, докато са работили заедно, но призна, че това няма значение. "Ясно е, че съм се държала по начин, който наранява другите", казва тя в изявление до медиите. Според нея един от най-важните уроци, които сме научили през последните седмици е, че трябва да чуем и гледната точка на другите хора и да направим каквото можем, за да помогнем нещата да се подобрят.

Преди дни Lea изрази подкрепа за убития от полицай George Floyd и движението Black Lives Matter в социалните мрежи. Това предизвика реакция от Samantha Ware, която избухна гневно срещу нея в Twitter с думите, че е превърнала първата й голяма изява в телевизията "в истински ад".

#Blackout Tuesday спря дейността на музикалната индустрия

В изявлението си Michele, която в момента е бременна с първото си дете, обещава да се поправи и да се превърне в "модел за подражание" на наследника си.

 

Новини