Lea Michele ще се научи да чете заради мемоарите на Barbra Streisand

09 Февруари 2023
Lea Michele
Снимка от БГНЕС

Lea Michele се пошегува със слуховете, че не може да чете, като заяви, че има срок да се научи до премиерата на мемоарите на Barbra Streisand.

“265 дни, за да се науча да чета", написа звездата от сериала "Клуб Веселие" към кадър в TikTok, който показва как е закрила устата си с ръка и има шокирано изражение на лицето.  

35-годишната актриса показва във видеото и предстоящата книга на Streisand “My Name Is Barbra”. 80-годишната легенда в музиката и киното съобщи преди дни, че мемоарите ѝ ще бъдат публикувани през ноември. Нейният издател определя книгата като "честна, забавна, с ясно изразено мнение и чаровна". 
 

@leamichele

📚📖🤓

♬ original sound - leamichele

Michele не за първи път реагира на спекулациите за нейните умения да чете и да пише. През септември 2022 г. в интервю за "Ню Йорк Таймс" тя ги нарече "разочароващи". 

Миналата година Michele сподели, че е получила "красиво писмо" от Streisand, в което тя поздравява по-младата актриса за изпълнението ѝ на Бродуей в мюзикъла "Забавно момиче". Ролята в миналото е била изпълнявана от Barbra.  

Новини