Michelle Williams озвучава аудиокнигата на Britney Spears

13 октомври 2023
Michelle Williams
Снимка от БГНЕС

Britney Spears е успяла да ангажира носителката на 5 награди "Оскар" Michelle Williams, която да прочете мемоарната й книга "The Woman in Me" за аудиоверсията.

Певицата ще прочете предговора, а актрисата ще прочете останалото.

“Тази книга е създадена с любов и всички емоции, които възникват покрай нея", заяви Spears пред сп. People. “Да преживея всичко отново беше вълнуващо и емоционално, но и изтощително. Затова ще прочета само малка част от аудиокнигата”.

Spears добавя: 

„Много съм благодарна на невероятната Michelle, че прочете останалата част от нея.“

В изявление Williams изрази подкрепата си за Spears, като каза "Аз съм с Britney".

Книгата ще излезе на 24-и октомври. В прессъобщение издателство Gallery Books го нарече „смела и удивително вълнуваща история за свобода, слава, майчинство, оцеляване, вяра и надежда“, добавяйки, че книгата „озарява непреходната сила на музиката и любовта – и значението на една жена, която разказва собствената си история, според собствените си условия. 

"The Woman in Me" разкрива за първи път нейното невероятно пътуване – и силата в основата на една от най-великите изпълнителки в историята на поп музиката“, казват още от издателството.

Наскоро Williams получи номинация за “Оскар” за главна актриса за ролята си във филма на Steven Spielberg “Семейство Фейбълман”, вдъхновен от собствения му живот. Тя спечели награда „Златен глобус“ за най-добра актриса във филмова драма за участието си. 

Новини