Britney Spears благодари на феновете си - направили книгата ѝ номер 1

25 октомври 2023
Britney Spears
Снимка от instagram.com/britneyspears

Britney Spears благодари на феновете си за подкрепата за нейната автобиография „Жената в мен“.

Поп звездата използва социалните мрежи за посланието си, в което казва, че благодарение на почитателите ѝ „Жената в мен“ е станала най-продаваната мемоарна книга на знаменитост в деня на премиерата (24-и октомври). 

„Случва се !!! Моята книга е най-продаваният мемоар на знаменитост в историята, а е само ден първи !!! Благодаря на феновете, които толкова ме подкрепят !!! Обичам ви всички !!!", написа тя.

„Жената в мен“ оглави списъка с най-продавани книги на Amazon и класациите на различни книжарници, но все пак твърдението на певицата не е официално потвърдено.

Britney привлече номинираната за "Оскар" актриса Michelle Williams, за да прочете книгата за аудиоверсията и конкретен момент от нейния прочит стана много популярен в интернет - моментът, когато актрисата чете реплика на Justin Timberlake и го имитира. 

В книгата Britney казва, че нейният тогавашен приятел и неговите колеги от NSYNC „се опитвали прекалено много“ да се впишат сред чернокожите изпълнители и си спомня за среща между Justin и Ginuwine.

"J се развълнува и каза прекалено силно "О, да, Ginuwiiiine! Какво става, брато?", пише Spears. 

Някои фенове коментираха, че забавният прочит на поздрава на Justin от Michelle, който тогава е опитал да имитира начина на говорене между чернокожите му колеги, е достоен за "Оскар". Според други пък само заради тази реплика тя ще получи "Грами". 

Williams е имитирала и Mariah Carey. В книгата Britney разказва как се е опитала да си направи снимка с певицата, която настояла кадърът да бъде направен от "добрата ѝ страна". Както е известно Mariah смята, че единият ѝ профил е по-добър, затова в повечето случаи показва доминиращо него на снимки. 

Britney и Justin бяха двойка между 1999 и 2002 г.

Новини