Britney Spears сподели кратък откъс от мемоарите си

17 октомври 2023
Britney Spears
Снимка от instagram.com/britneyspears

Britney Spears сподели кратък откъс от мемоарите си, "The Woman In Me", преди излизането на книгата следващата седмица.

Поп звездата публикува няколко реда от изданието в социалните медии под формата на видео. 

„Наистина завиждам на хората, които знаят как да накарат славата да работи за тях“, се казва в клипчето. „Поведението ми беше невинно – и не беше преструвка. Не знаех какво правя”.

Видеото продължава с пасажа „Чувствах се сякаш живея на ръба на скала“, преди да завърши с „Ако сте се застъпили за мен, когато аз не можех да се боря за себе си: благодаря ви от сърце".

Споделянето на откъсите от книгата се случва само няколко дни, след като стана ясно, че тя няма да чете мемоарите си в аудиоверсията. Певицата сподели, че е преживяла отново много неща, докато пише книгата, и процесът е бил изтощителен за нея емоционално, затова четенето е поверено на носителката на "Оскар" Michelle Williams. Spears ще прочете само въведението.

Spears обяви, че работи върху книга през април 2022 г. "The Woman In Me" ще изследва възхода на поп звездата към славата, музикалната ѝ кариера и времето, в което е станала майка. Освен това тя ще разкаже за продължилото 13 години попечителство над нея от страна на баща ѝ. Книгата излиза на 24-и октомври.

Новини