Леонардо ди Каприо с ново младо гадже

05 юни 2023
Dicaprio
Снимка от БГНЕС

Лятната европейска екскурзия на Леонардо ди Каприо с яхта продължава да се вихри - този път звездата беше с нова женска компания. Папараци го щракнаха с 22-годишната Меган Рош - приятелка на Джиджи Хадид. Този уикенд 48-годишният актьор плаваше край бреговете на Ибиса, наслаждавайки се на компанията на Рош - американски модел от висшата мода, която е работила с почти всички големи луксозни марки, пише TMZ.

На някои от снимките се вижда, че Лео и Меган слизат заедно от една и съща кола, след което се качват на борда и изглежда, че с тях няма никой друг. Освен това двамата не крият факта, че са доста близки. Изглежда, че Меган е прекарала нощта с Лео, защото има снимки от следващия ден на които тя е с напълно различно облекло. 

Папарашките снимки на двамата със сигурност ще положат началото на нов кръг от слухове за романтична връзка на холивудския плейбой, който е свободен от половин година след раздялата си с Камила Мороне.

През последните няколко месеца имаше много догадки за евентуалната връзка на Лео с Джиджи Хадид, въпреки уверенията на двамата, че са само приятели.

@thekylemarisa

 

♬ fishing for magikarp - demon gummies

Новини