Lewis Capaldi отмени ангажиментите си до фестивала "Гластънбъри"

06 юни 2023
Lewis Capaldi
Снимка от БГНЕС

Lewis Capaldi отмени всичките си ангажименти до участието си на фестивала "Гластънбъри". 

26-годишният певец трябваше да излезе пред публика в понеделник вечерта, но шоуто беше отложено, а след това стана ясно, че през уикенда той се е разболял и ще си почине в името на "менталното и психичното си здраве". 

В Instagram той написа: "Това е много трудно съобщение и ме боли, че трябва да го напиша, но за съжаление се налага да отменя всичките си ангажименти до участието ми в "Гластънбъри" на 24-и юни. Времето ми прекарано покрай този нов албум, да виждам вашата подкрепа, това е нещо, за което дори и не съм мечтал. Въпреки това обаче последните няколко месеца бяха много натоварени за мен ментално и физически, не съм си бил у дома достатъчно от Коледа, и в момента трудно се справям с всичко. Трябва да си дам малко почивка да си почина и да се възстановя, за да мога да бъда в най-добрата си форма и готов за "Гластънбъри" и за всички други страхотни шоута, коитоми предстоят, и за да мога да продължа да правя това, което обичам и в бъдеще. Тези три седмици ми трябват, за да бъда Lewis от Глазгоу за малко, да прекарам малко време със семейството и приятелите ми, и да правя нормални неща, които са важни, за да се почувствам по-добре. Надявам се, че ще проявите разбиране". 

Capaldi заяви също, че "изключително много съжалява", че отмяната на концертите ще засегне феновете и резервациите, които са направили за пътуване и хотелско настаняване, особено в настоящата тежка финансова ситуация по света. 

Наскоро певецът разкри, че страда от синдром на Турет, който причинява спонтанни спазми и тикове на тялото.  

 

Новини