Liam Gallagher издава първа коледна песен

Според музиканта Bing Crosby би се гордял

16 ноември 2020
social
Снимка от facebook

Liam Gallagher ще издаде нов сингъл този месец. "All You’re Dreaming Of" е първия солов материал на музиканта от миналата година и ще излезе на 27-и ноември. Приходите от песента ще бъдат дарени на организация, която помага на нуждаещи се деца и младежи по време на коледните празници.

Това е първият опит на Gallagher в писането на песни за празничния сезон в края на годината. Той публикува кратък откъс от парчето в социалните мрежи и написа: ""All You’re Dreaming Of'" мигновено ще се превърне в класика, която е идеална за това време от годината. Като се има предвид годината, която имахме, се надявам това да ви върне малко от необходимата любов и надежда. Bing Crosby би се гордял". В Twitter певецът описа видеото като ""Imagine" среща "Wonderful Life"".

До създаването на песента се стига, след като още през лятото идеята е била предложена от съавтора Simon Aldred. Продуцент е дългогодишният партньор на Liam, Andrew Wyatt.

Следващия месец Gallagher ще направи и виртуален концерт, на който той ще пее на баржа, плаваща по река Темза. Шоуто "Down By The River Thames" ще бъде излъчено в интернет на 5-и декември. По-рано този месец фенове забелязаха Gallagher на репетициите.

Бившият фронтмен на Oasis наскоро обяви, че ще издаде и лимитирана версия на винил на албума си от септември 2019-а "Why Me? Why Not".

Новини