Liam Gallagher връща надеждата с коледна песен

Част от приходите от "All You're Dreaming Of" ще бъдат дарени в помощ на нуждаещи се деца

27 ноември 2020
social
Снимка от facebook

Liam Gallagher представи празничния си сингъл "All You're Dreaming Of".

Бившият член на Oasis пусна лирик видео за баладата, която вече е достъпна в дигиталните платформи, а на винил ще излезе на 18-и декември.

Песента е създадена след като Liam преработва композиция, написана от неговия музикален партньор Simon Aldred.

Simon разказа как се е стигнало до написването на "All You're Dreaming Of": "По време на първата блокада, когато всичко изглеждаше много несигурно и на хората им беше трудно да запазят оптимизма си, с Liam говорихме за това, че няма достатъчно песни за надежда. Решихме да напишем песен, която си представяме, че един родител може да изпее на детето си, и в която се говори за това колко е важно да запазиш мечтите и невинността си, способността си да погледнеш в себе си и да си представиш по-добро бъдеще. Като обнадеждаваща приспивна песен. Нямахме намерение да правим коледна песен. Но после Liam каза "Виждам витрините на магазиние в Ню Йорк и снегът навън, напомня ми на Коледа от детството ми, когато животът беше нормален". И с тази идея я преобразихме".

Част от приходите от всяко теглене и стриймване на сингъла ще бъде дарена на благотворителна организация, която помага на деца.

Liam Gallagher се надява, че песента ще успее да стигне върха на британската класация за коледни песни за тази година.

Новини