Лили Иванова отлага турнето си

Певицата ще се срещне на живо с почитателите си отново през 2021 г.

15 юни 2020
social
Снимка от lili.bg

Примата на българската естрада Лили Иванова отлага турнето си за следващата година, а причината е несигурната ситуация около разпространението на COVID-19.  

"2020 година ни поднесе поредното предизвикателство, в което сме длъжни да бъдем отговорни, дисциплинирани и съпричастни. Трудностите пред нас са много, но заедно ще се справим!", коментира певицата в социалните мрежи. И допълва, че решението е взето "с оглед на динамичната и нестабилна епидемиологична ситуация в страната и мерките, налагащи ограничения в организирането на масови културни мероприятия".

Концертите през 2021 г. отново ще бъдат в най-големите спортни зали във Видин, Бургас, Сливен, Гоце Делчев, Самоков, Пазарджик, Велико Търново, Добрич, Шумен, Русе, Хасково и Благоевград, както и в летните театри във Варна, Плевен и Античния театър в Пловдив. В София незабравими изпълнения предстоят в зала 1 на НДК през март. 

Всички закупени до момента билети важат без презаверяване за концерта в съответния град и ще могат да бъдат използвани за новите дати.

Зрителите, закупили билети за отменените концерти, имат възможност да върнат своите билети и да получат парите си обратно в срок до 15 юли 2020 г.

Новини