Lizzo свири музика от "Властелинът на пръстените", търси си къща в Графството

29 юли 2023
Lizzo
Снимка от БГНЕС

Когато си в Хобитън (градът на хобитите в Графството от "Властелинът на пръстените"), трябва да изглеждаш подобаващо. Или поне така е решила певицата Lizzo. 

Тази седмица звездата е посетила мястото със симпатичните къщички на Полуръстовете, облечена като Леголас или по-точно като Lizzolas, както тя сама се нарече. 

"Lizzolas в естествената си среда" написа тя към видео в Instagram, в което свири мелодията “Concerning Hobbits” от саундтрака на филмите на Peter Jackson, застанала пред отворената кръгла врата на хобитския дом. Песента е написана от Howard Shore за "Задругата на пръстена" от 2001 г. 

В коментарите се включи и не кой да е, а съпругата на Леголас Orlando Bloom, Katy Perry, която шеговито написа, че Lizzo идва, за да му открадне работата. 
 

На път за свой концерт в Окланд, Нова Зеландия, Lizzo се е отбила до близкото градче Матамата, което е използвано за снимките на популярната филмова трилогия. Тя обаче се е подготвила специално за обиколката - с дълга бяло-руса перука, островърхи уши и в зелен костюм на елф.

В друга публикация тя добави серия снимки и видео, и е написала към тях "Търся си къща". На един от кадрите с нея е гаджето ѝ Myke Wright. 
 

Новини