Лъвска глава и червено извънземно с кристали на Седмицата на модата в Париж

24 януари 2023
Doja Cat
Снимка от БГНЕС

Kylie Jenner събра погледите на Седмицата на модата в Париж с елегантна черна рокля... с прикачена към нея лъвска глава в реални размери. След първоначалното възмущение на хората, риалити звездата обясни, че животинската глава е изработена изцяло от изкуствени материали. 

На ревюто на френската марка, от чиято колекция е моделът, роклята беше представена от Irina Shayk, a Naomi Campbell носеше палто с глава на мечка. Организацията за защита на животните PETA защити марката и Jenner, като видя в дизайнерската идея израз на позиция срещу жестокия лов на диви животни и използването им от хората като трофеи. 

На събитието на същата модна марка Doja Cat също привлече вниманието. Изпълнителката беше облечена в червена рокля, а цялото ѝ тяло беше боядисано в червен цвят и обсипано с кристали. В съчетание с голата ѝ глава и липсата на вежди (преди месеци звездата промени визията си, като увери, че не се е побъркала), тя определено приличаше на нашественик от друга планета. А стилистът похвали певицата за нейното търпение - близо 5 часа тя е стояла неподвижно, докато той е поставял 30 000 кристала по тялото ѝ. 

 

Новини