Madonna отиде на концерт на Beyoncé

01 август 2023
Madonna
Снимка от twitter.com/Madonna

Madonna почувства любовта на феновете лично, след като в неделя беше забелязана сред публиката на концерта на Beyoncé в Ню Джърси. 

64-годишната кралица на поп музиката посети шоуто, част от турнето "Renaissance", и беше забелязана не само от публиката, но от самата звезда на сцената. 

Докато пееше сингъла си "Break My Soul" Beyoncé призова хората на стадиона да извикат в чест на "кралицата-майка" Madonna и допълни "Обичаме те".

Двете певици си партнираха за ремикс на "Break My Soul" през 2022 г., озаглавен "Тhe Queens Remix". 

Madonna и Beyonce също така за позирали за снимка в бекстейджа на концерта в компанията на дъщерите си - 17-годишната дъщеря на Madonna, Mercy, и 10-годишните близначки Stella и Estere, а в центъра 6-годишната дъщеря на Beyonce, Rumi.

В края на юни стана ясно, че Madonna е прекарала няколко дни в болница с бактериална инфекция, а състоянието ѝ е било много тежко. Заради проблемите със здравето, стартът на турнето ѝ "Celebration" беше отложен. Оттогава тя постепенно се възстановява, а през последните дни беше активна в социалните мрежи. Първо тя показа, че вече може да танцува по малко, после благодари на приятелите и най-вече на децата си, които нарече "най-доброто лекарство".

Новини