Madonna в колаборации със Sam Smith и The Weeknd

31 май 2023
Madonna
Снимка от Facebook

Madonna ще стартира мащабното си турне "Celebration" това лято, с което ще отбележи 40 години музикална кариера с безброй хитове. Подготовката за него обаче изглежда не ѝ е попречила да даде едно рамо на две други актуални звезди. 

Tози петък ще излезе песен от саундтрака към сериала на The Weeknd (който вече иска да се нарича с истинското си име Abel Tesfaye), "Идолът". Сингълът е озаглавен "Popular" и в него участват Madonna и рапърът Playboi Carti, обяви певецът в социалните мрежи. Това е второ предложение от албума "The Idol, Vol. 1", след "Double Fantasy", който излезе през април. В "Идолът" участват самият Tesfaye, както и Lily-Rose Depp и Troye Sivan. Поредицата беше представена на кинофестивала в Кан и успя да скандализира публиката. The Weeknd участва в продукцията като актьор, но също е и създател, сценарист и изпълнителен продуцент. Премиерата е на 4-и юни.

Тази седмица се потвърди също, че Madonna партнира на Sam Smith за неговия нов сингъл. След "нечестивия" му хит "Unholy", певецът ще задълбае още повече в темата с колаборация, озаглавена "Vulgar".

Madonna публикува корица за парчето, на която се виждат телата на двамата със Smith, пристегнати с корсети. Върху снимката многозначително са изписани и инициалите им, "S&M", които на практика са съкращение за садомазохизъм. Sam пък качи в своя акаунт в Instagram кратък тийзър на самата песен, която ще излезе на 9-и юни. 

Съобщението за колаборацията дойде, след като повече от седмица Smith намеква за проекта в социалните мрежи. Той загатна също, че ще представи предпремиерно парчето или поне част от него пред публиката на концерта си в Манчестър на 24-и май. Планът обаче се провали, защото тогава, едва след четири песни, Smith внезапно слезе от сцената и повече не се върна. По-късно той се извини и каза, че е почувствал проблеми в гласа си и не е можел да продължи. Малко след това, с ново изявление, отмени още два концерта във Великобритания, защото се оказало, че има нараняване на гласните струни и трябва да си почине от пеенето по настояване на лекарите. 

Колкото до Madonna, нейното турне стартира през юли във Ванкувър, а през есента ще достигне и Европа. 

Новини