The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Mariah Carey издава нови песни
Mariah Carey издава нови песни
Снимка: facebook
Mariah Carey издава нови песни Петък, 14.08.2020 г., 14:49 ч. Певицата ще отбележи по специален начин 30 години от дебюта си

Mariah Carey ще издаде нови песни по случай навършването на 30 години от началото на музикалната й кариера.

Музикалната дива, която пусна дебютния си албум през 1990 г., планира да представя нови композиции с клипове и изпълнения на живо на хитовете от старите й албуми всеки петък до края на годината.

Източник е заяви пред Тhe Sun: "Mariah и нейният екип използваха блокадата заради коронавируса, за да се поровят в музикалните архиви и са открили голямо неиздавано досега съдържание. Има песни, клипове, редки изпълнения, които те са обработили. Всеки петък ще излиза нещо ново, на което феновете да се радват".

Звездата ще издаде и мемоарите си следващия месец под заглавието "The Meaning Of Mariah Carey". Mariah наскоро обяви, че е завършила книгата, като призна, че писането е било "много трудно", но е имало и някакъв лечебен ефект.

Carey казва: "Въпреки, че е имало безброй истории през годините за кариерата и личния ми живот, винаги е било невъзможно да предам сложността и дълбочината на преживяното в една-единствена статия в списание или в десетминутно телевизионно интервю. А тогава и думите ми са преминали през нечия чужда интерпретация, която до голяма степен отговаря на чуждата представа за мен. Тази книга е съставена от моите спомени, премеждия, страдания, моето оцеляване и моите песни. Без филтър. Впуснах се дълбоко в детството си и дадох на онова уплашено момиченце в мен голям глас. I went deep into my childhood and gave the scared little girl inside of me a big voice. Позволих на изоставената и амбициозна тийнейджърка да каже каквото иска, и на предадената жена, в която се превърнах, да разкаже нейната версия на историята. Да напиша този мемоар беше изключително трудно, смиряващо и лечебно. Искрено се надявам, че ще получите по-добра представа не само за мен, но и за силата на човешкия дух".

Коментари