Mariah Carey обяви нов албум

Първата песен от него е с участието на Lauryn Hill

19 август 2020
social
Снимка от twitter

Mariah Carey ще издаде нов албум със заглавие "The Rarities".

Преди дни се разбра, че звездата ще представи нови песни и други редки записи по случай 30-ата й годишнина в музикалния бизнес. Сега гласовитата певица потвърди информацията за нов албум, който ще включва неиздавани песни, демо версии и малко известни нейни песни. Колекцията ще се появи на музикалния пазар на 2-и октомври.

В Instagram Carey написа: "Това е за вас, моите фенове. Този албум е в наша чест и с него искам да ви благодаря за годините любов и подкрепа".

Mariah Carey издава нови песни

В диска ще има 15 песни, включително неиздаван дует с Lauryn Hill “Save The Day”, който ще излезе на 21-и август. Делукс версията ще съдържа и 17 концертни записа от изпълнения на Mariah в Tokyo Dome през 90-те години, включително “Emotions”, “Open Arms”, “Forever” и “Fantasy”.

Миналата седмица Carey издаде четири мини колекции с ремикси от ерата "Daydream" от 1995 г., както и изпълнение на "Open Arms" от 1996 г. като част от бонус материалите, които пуска по повод 30-годишната си кариера.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

‪This one is for you, my fans. It's to celebrate us, and to thank you for ? years of pure love and support. I am so grateful to you ?❤️ THE RARITIES album is out October 2 ? Pre-order now: mariahcarey.lnk.to/Rarities‬

Публикация, споделена от Mariah Carey (@mariahcarey) на

Новини