Mariah Carey издава нови песни

Певицата ще отбележи по специален начин 30 години от дебюта си

14 август 2020
social
Снимка от facebook

Mariah Carey ще издаде нови песни по случай навършването на 30 години от началото на музикалната й кариера.

Музикалната дива, която пусна дебютния си албум през 1990 г., планира да представя нови композиции с клипове и изпълнения на живо на хитовете от старите й албуми всеки петък до края на годината.

Източник е заяви пред Тhe Sun: "Mariah и нейният екип използваха блокадата заради коронавируса, за да се поровят в музикалните архиви и са открили голямо неиздавано досега съдържание. Има песни, клипове, редки изпълнения, които те са обработили. Всеки петък ще излиза нещо ново, на което феновете да се радват".

Звездата ще издаде и мемоарите си следващия месец под заглавието "The Meaning Of Mariah Carey". Mariah наскоро обяви, че е завършила книгата, като призна, че писането е било "много трудно", но е имало и някакъв лечебен ефект.

Carey казва: "Въпреки, че е имало безброй истории през годините за кариерата и личния ми живот, винаги е било невъзможно да предам сложността и дълбочината на преживяното в една-единствена статия в списание или в десетминутно телевизионно интервю. А тогава и думите ми са преминали през нечия чужда интерпретация, която до голяма степен отговаря на чуждата представа за мен. Тази книга е съставена от моите спомени, премеждия, страдания, моето оцеляване и моите песни. Без филтър. Впуснах се дълбоко в детството си и дадох на онова уплашено момиченце в мен голям глас. I went deep into my childhood and gave the scared little girl inside of me a big voice. Позволих на изоставената и амбициозна тийнейджърка да каже каквото иска, и на предадената жена, в която се превърнах, да разкаже нейната версия на историята. Да напиша този мемоар беше изключително трудно, смиряващо и лечебно. Искрено се надявам, че ще получите по-добра представа не само за мен, но и за силата на човешкия дух".

Новини