Mariah Carey най-после ще влезе в Залата на славата

Церемонията се отлага вече две години

25 април 2022
social
Снимка от twitter

Пандемията забави с две години въвеждането на нови имена в Залата на славата на авторите на песни, но тази година събитието най-после ще се състои и ще отдаде почит на заслужилите таланти в сферата.

Датата за церемонията е 16-и юни, а сред отличниците е Mariah Carey, която научи, че името ѝ ще бъде записано в Залата на славата още през декември 2019 г.

Carey е съавтор на 18 от нейните 19 хита номер 1 и тогава отпразнува новината с близнаците си Moroccan и Monroe. Тя публикува снимки с тях в Twitter, а зад гърба им имаше златни балони, изписващи "Залата на славата". Към кадрите тя написа "Винаги празнувайте щастливите моменти в живота".

След две години и половина отлагане, церемонията най-после ще се състои, по традиция в хотела Marriott Marquis в Ню Йорк, където се провежда от 2005 г.

Датата беше обявена още през февруари, но плановете за събитието бяха потвърдени категорично едва сега, след като и повечето от участниците са заявили, че ще присъстват.

Освен Carey сред отличниците са Pharrell Williams и Chad Hugo от The Neptunes, Ernie Isley, Marvin Isley, O’Kelly Isley, Ronald Isley, Rudolph Isley и Chris Jasper от The Isley Brothers.

Новини