Mariah Carey отбеляза годишнината на "Rainbow" с нова песен

16 юни 2024
Mariah Carey
Снимка от БГНЕС

Mariah Carey зарадва феновете със специален подарък - разширено издание на обичания албум от дискографията ѝ, "Rainbow". Повод за появата му е 25-та годишнина на оригинала. 

В съдържанието наред с поредица от нови ремикси на някои от мега хитовете на суперзвездата, като “Heartbreaker” и “Thank God I Found You”, е включено и чисто ново парче, озаглавено “Rainbow's End”, продуцирано от Carey и нейния дългогодишен сътрудник David Morales.

Звездата взема интерлюдията на „Rainbow“ от оригиналния си албум и я преработва в завършена песен.

„Когато албумът "Rainbow" беше пуснат за първи път, заглавната песен беше като мечтан антракт, който чувствах като обнадеждаващ завършек на едно шеметно емоционално пътуване. Винаги съм се надявала, че един ден ще намеря края на моята дъга… Не съм сигурна дали съм успяла, но с #Rainbow25, се опитах да го постигна!“.

Carey продуцира “Rainbow’s End” с David Morales, който стои и зад два от ремиксите за специалното издание заедно с Jermaine Dupri. Албумът включва и соло версия на финалната песен “Thank God I Found You”, която в оригинала е изпълнена заедно с Joe и 98 Degrees. 

В албума е включена и неиздаваната досега песен “There For Me”, която Carey пише за своите фенове. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини