Mariah Carey поздрави Brenda Lee и публикува нов клип на “All I Want for Christmas Is You”

08 декември 2023
Mariah Carey
Снимка от БГНЕС

Мил жест между две коледни кралици. Mariah Carey изпрати подранил коледен подарък на Brenda Lee. 

Изпълнителката на “Rockin’ Around the Christmas Tree” разкри в социалните мрежи, че Carey ѝ е изпратила красив букет с бели цветя, а посланието на поздравителната картичка гласи:

“Любима г-жо Brenda, поздравления за вашия исторически номер 1. Пожелавам ви весела Коледа. С обич, Mariah”.

По този начин Carey, която от няколко години доминира в коледните класации с “All I Want for Christmas Is You”, засвидетелства уважението си към друга носителка на титлата "Кралица на Коледа", след като тази седмица 65-годишният хит на Brenda Lee я измести от първото място в класацията Billboard Hot 100. 

В публикацията на Lee в Instagram Stories освен снимката на цветята и картичката се чува и празничния хит на Mariah. Добавен е и отговор от 78-годишната звезда:

“Благодаря ти за милата бележка, @mariahcarey! И аз ти пожелавам най-веселата Коледа!”.
 

Mariah Brenda

Междувременно Mariah Carey пусна нов клип към “All I Want For Christmas Is You”. Новото видео събира кадри от коледното турне на звездата "Merry Christmas One and All", а в центъра на всичко са нейните фенове. 

“Най-хубавото на това да съм на турне е фактът, че мога да отбелязвам празниците заедно с моите фенове!! За да покажа моята признателност, ето ново видео на "All I Want For Christmas Is You". Наричам това "празнична фенска версия", написа певицата в социалните мрежи. 

Коледното турне на Carey в САЩ стартира на 15-и ноември в Калифорния, а финалът ще бъде на 17-и декември в Ню Йорк в "Медисън Скуеър Гардън". 

 

Новини