Mariah Carey представи непоказвано видео

Клипът е към песента “Underneath the Stars” от албума "Daydream"

16 ноември 2020
social
Снимка от кадър YouTube

Mariah Carey зарадва почитателите си с непоказвано до момента видео. Клипът е към песента “Underneath the Stars” от албума на музикалната дива от 1995 г. "Daydream". Разкриването на визуализацията беше направено докато Mariah продължава да празнува 30 години от премиерата на дебютния й албум, който носи нейното име.

"Отдавна загубеното видео за "Underneath the Stars" най-после е тук. Това е една от любимите ми песни от албума "Daydream", но така се случи, че никога не беше издадено", написа звездата в Twitter.

Кадрите са заснети, докато Carey пътува за концерти за промоция на "Daydream", като има снимки зад сцената на шоутата, както и такива, в които тя изпълнява самото парче.

През 2012-а Carey разкри, че е било направено видео за "Underneath the Stars" и дори тя самата се чудела какво се е случило с него - "Малко известен факт е, че снимах видео за "Underneath the Stars" във Франция и Великобритания, което не беше издадено и нямам представа къде е сега!".

В чест на 30-годишнината от старта на кариерата й Carey се разрови в музикалния си архив и издаде компилацията от песни "The Rarities", публикува мемоарите си и дори разкри, че си е партнирала с групата Chick за записите на албум в жанра алтернативен рок.

Новини