Spice Girls пуснаха непоказвано видео

06 март 2024
Spice Girls
Снимка от YouTube screenshot

Spice Girls отбелязаха 30 години, откакто се явиха на прослушване, за да бъдат заедно в момичешката банда, с непоказвано досега видео. 

Емблематичната група в състав Emma Bunton, Victoria Beckham, Geri Halliwell, Melanie Brown и Melanie Chisholm се сформира, след като отговаря на реклама за нова момичешка група от компанията Heart Management в списание "The Stage" през 1994 г.

За да отбележи специалната годишнина, групата сподели ново видео, включващо монтаж на невиждани моменти, озвучен с тяхната хитова песен от 1996 г. „Wannabe“.

„Днес се навършват 30 години от първите прослушвания на Spice Girls!“, написаха те в X/Twitter. „Това, което започна през 1994 г., се превърна в невероятно пътешествие, далеч отвъд всичко, което някога сме могли да си представим. Благодарим на нашите фенове за подкрепата от първия ден”.

Видеоклипът включва откъси от репетиции, хореография и моменти зад кулисите.

Групата се раздели през 2000 г., преди да се събере през 2007 г. и да излезе отново на сцена на церемонията по закриването на летните олимпийски игри през 2012 г. (без Victoria Beckham). Певиците се събраха и през 2019 г. и направиха турне на стадиони в Обединеното кралство и Ирландия с 10 спирки (отново без Victoria).

През януари Mel B загатна за още едно събиране на Spice Girls и каза, че групата скоро ще сподели „някои добри новини“. Засега обаче конкретика няма. 

Наскоро Кралските пощи пуснаха специална серия от 15 марки по повод 30-годишнината на групата.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини