Mel B обеща "добри новини" за Spice Girls до няколко седмици

09 януари 2024
Spice Girls
Снимка от YouTube screenshot

Mel B отново намекна за събиране на Spice Girls, като обеща, че групата скоро ще сподели "добри новини".

Тази година любимата момичешка група ще отбележи 30 години от сформирането си. В тази връзка феновете отдавна чакат радостни новини за завръщане на изпълнителките на "Wannabe", след предишните, които се състояха през 2007 г., 2012 г. и 2018 г. Съставът се раздели през 2000 г.  

В американското сутрешно телевизионно преаване "Today" Mel B беше попитана за възможността Spice Girls да се съберат. 

Певицата, чието истинско име е Melanie Brown, отговори: 

“Ами, казвам го отдавна, но сега вече наистина ще разкрием някои много добри новини, може би до няколко седмици, като участваме и петте". 

Тя добави, че за да проработи събирането, бандата трябва да се справи със сложната логистика, защото всяка от петте дами си има собствен живот и ангажименти, а всички имат и деца. 

Уточни обаче, че феновете ще бъдат "доволни на 100%" от предстоящите новини. Тя отказа да издава повече, като се пошегува, че ще си навлече неприятности. 

Миналата седмица в чест на предстоящата 30-годишнина на Spice Girls, британските Кралски пощи пуснаха специална серия от 15 пощенски марки, посветена на известната британска "момичешка сила". 

Миналата година отново Mel B даде повод за надежди, след като намекна, че Spice Girls ще пеят в сегмента "Легенди" на музикалния фестивал "Гластънбъри". Mel C обаче сложи край на слуховете, като каза, че логистично погледнато това няма как да се случи. Имаше предположения, че Spice Girls ще се съберат за коронацията на крал Чарлз III през месец май миналата година, но и това не се случи. 

Новини