Spice Girls се събраха за юбилея на Victoria

21 април 2024
Spice Girls
Снимка от YouTube screenshot

Spice Girls се забавляваха така, сякаш отново е 1997 г. Групата се събра този уикенд на партито за 50-ия рожден ден на Victoria Beckham в Лондон. 

За радост на гостите петте дами танцуваха и пяха хита от 1997 г. “Stop”. Mel B, Melanie C, Emma Bunton и Geri Halliwell се присъединиха към Posh Spice, докато нейният съпруг David Beckham снимаше. За наш късмет видеото е качено в профила в социалните мрежи на бившата футболна звезда, a беше споделено и от самата рожденичка.

На партито за юбилея на Victoria, който официално беше на 17 април, са присъствали 100 гости, сред които знаменитости като Tom Cruise, Eva Longoria, Gordon Ramsay и Guy Ritchie.

Тържеството в събота беше кулминацията на празненствата за 50-ия рожден ден на певицата, превърнала се в дизайнерка. По-рано през седмицата семейството летя с частен самолет до Южна Франция за празнична вечеря в шикозен ресторант.

Преди по-малко от месец в интервю Mel B за пореден път тази година загатна, че скоро култовата британска група ще съобщи нещо "много хубаво" на феновете, предполагаемо за турне, но засега думите ѝ остават без конкретика. 

Spice Girls се събраха за последно за коонцерти през 2019 г., но без Victoria. И петте пяха заедно през вече далечната 2012 г. на закриването на Олимпийските игри в Лондон. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини