Victoria Beckham работи със Spice Girls по мистериозен проект

29 май 2023
Spice Girls
Снимка от YouTube screenshot

Victoria Beckham най-после ще се завърне в Spice Girls за нов мистериозен проект. Mel B потвърди, че заедно всички пет дами от групата, включително Emma Bunton, Melanie C и Geri Horner, довършват работата по него и много скоро ще са готови да го разкрият. 

“Ще имаме официално изявление по темата", каза певицата пред The Sun. “Не мога да издам за какво става дума, защото сега поставяме последните щрихи, за да е перфектно всичко, но ще бъде нещо, което феновете много ще харесат". 

Mel B призна също, че този път не е било никак трудно да убедят Victoria да участва, след като тя отказа да се включи в турнето им "Spice World" през 2019 г. 

“Всичко се свежда до подходящия момент. Тя беше много заета с модната си линия, подкрепяше кариерата на David и разбира се, има няколко деца, затова беше въпрос на това да намерим правилния момент и този път успяхме, така че скоро може да очаквате съобщение". 

Миналата година Spice Girls отбелязаха 25 години на техния втори албум "Spiceworld" с разширено издание, включващо оригиналния материал с бонус парчета и неиздавани лайф записи.

Новини