Mariah Carey в коледна хармония с Ariana Grande и Jennifer Hudson

Три вълшебни гласа се сляха в хармония в празничната песен "Oh Santa"

04 декември 2020
social
Снимка от twitter

Празничният сезон стартира официално с парчето на Mariah Carey "Oh Santa!".

Още през октомври се заговори за колаборация между мегазвездата и нейните наследнички на музикалната сцена Ariana Grande и Jennifer Hudson. Тогава Mariah публикува мистериозна снимка на три стола на снимачна площадка, на които бяха изписани само инициали. Сега вече можем да се насладим на съвместната им работа.

"Oh Santa!" е част от специалното празнично предаване на певицата "Магическата Коледа на Mariah Carey", а във видеото с танцуващи елфи вълшебните гласове на трите звезди се сливат в хармония.

Първи кадри от коледното шоу на Mariah Carey

"Написах "Oh Santa!" за албума "Merry Christmas II You", който беше нещо като продължение на първия ми коледен албум - имаме си няколко", смее се Mariah, "затова сега беше направено за събитието, разбира се, и за да го направим с Jennifer и Ari, но този път гледах на нещата и като продуцент", каза по-рано Carey за песента пред Billboard. "Как виждам тези вокали с различна текстура, какви са те? Защото в оригинала хармонизирах със себе си, което много обичам да правя, но беше страхотно да мога да работя с различни вокални бленди и да си поиграя с тях и да пресъздам парчето по нов начин. И така се случи. И визуално в предаването наистина изглежда като момент с момичешка група. Мисля, че всички му се насладихме. Това беше най-забавното".

Новини