Mariah Carey закри Деня на благодарността в САЩ

Певицата подгря зрителите за пристигането на Дядо Коледа

24 ноември 2022
social
Снимка от БГНЕС

Mariah Carey закри Деня на благодарността в САЩ и даде път на Коледа. 

Певицата, която неофициално се нарича “Кралица на Коледа”, сложи край на 96-ия парад за Деня на благодарността на веригата магазини “Macy’s”. За финала беше избран празничният хит на Carey “All I Want for Christmas Is You”. 

Застанала пред платформа с гигантска пуйка, звездата носеше блестяща тиара, червена рокля и кокетен слънчобран и се стараеше да следва плейбека, докато покрай нея танцьори в униформи изпълняваха празнична хореография. 

Към края на изпълнението два зелени подаръка зад певицата се отвориха, а от тях излязоха нейните 11-годишни близнаци, Moroccan и Monroe, които също се присъединиха към танците. 

Преди изявата Carey написа в Instagram: “Детската ми мечта се сбъдва! Ще подгрявам за единствения и неповторим Дядо Коледа”.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Mariah Carey (@mariahcarey)

За Mariah коледното време е най-активният и натоварен сезон. Макар да ѝ беше отказано да патентова израза “Кралица на Коледа”, тя продължава да се изживява като такава и затова доминиращото ѝ присъствие едва сега започва. Нейната празнична класика вече се завърна в класациите, а певицата наскоро обяви и тематични концерти в Торонто и в прочутата зала “Madison Square Garden” в Ню Йорк. На 20-и декември ще се излъчи запис на едно от нейните шоута, които са под мотото “Mariah Carey: Merry Christmas to All”.

Освен Mariah, в традиционния празничен парад участваха и Big Time Rush, Sean Paul, Paula Abdul, Jordin Sparks, Dionne Warwick, Betty Who и Fitz and the Tantrums.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Mariah Carey (@mariahcarey)

 

 

 

  • Add to Phrasebook
     
    • No word lists for Macedonian → Bulgarian...
       
    • Create a new word list...
  • Copy

Новини