Mariah Carey разкри коя е нейната любима коледна песен

16 ноември 2023
Mariah Carey
Снимка от instagram.com/mariahcarey

Mariah Carey разкри коя е нейната любима коледна песен и не, не става дума за нейния хит от 1994 г. “All I Want for Christmas Is You”. 54-годишната звезда направи признанието по време на участието си в шоуто на Jennifer Hudson.

“Мога да кажа само, че любимата ми коледна песен за всички времена е версията на Nat King Cole на "[The] Christmas Song". Това е моят фаворит", сподели Кралицата на Коледа. 

Отговорът на Carey е донякъде изненадващ, като се има предвид колко активно тя промотира “All I Want for Christmas Is You” всяка година. Сингълът е прекарал общо 12 седмици на върха на Billboard Hot 100, като за първи път достига до първото място през 2019 г., точно 25 години след издаването на композицията като част от албума "Merry Christmas". 

Carey ще изпълни “All I Want for Christmas Is You” на сцената на музикалните награди на Billboard в неделя, 19-и ноември. Това ще бъде първото представяне на песента по време на наградна церемония. Carey ще получи и наградата Billboard Chart Achievement за коледната си песен, а причината е, че от 2019 г. досега тя всяка година успява да достигне челната позиция в класацията Billboard Hot 100.

Независимо коя песен звучи в дома ѝ между 1-ви ноември и 25-и декември, Carey има едно изискване - музиката да е празнична: 

“Не позволявам на никого да слуша нещо различно от коледна музика, когато аз празнувам Коледа".

Звездата посочи и любимите си коледни филми - "Елф" и оригиналната версия на "Чудото на 34-та улица" от 1947 г.

Тази седмица Кралицата на Коледа стартира празничните си концерти "Merry Christmas One and All". 
 

Новини