Mariah Carey се промъкна в спалнята на Jimmy Kimmel, за да му каже, че е време

03 ноември 2023
Mariah Carey
Снимка от YouTube screenshot

Mariah Carey не е само Кралица на Коледа, но и на коледните шеговити номера. Певицата влезе в списъка на звезди като Rihanna и Dua Lipa, които са участвали в една дълга традиция - да изкарват ангелите на Jimmy Kimmel посред нощ за забавление на публиката. 

В четвъртък Mariah и нейната коледна банда, в която има еленче, елф, елха и Дядо Коледа, се промъкнаха по тъмно в дома на телевизионния водещ, за да го информират, че е време... за гостуването на коледната кралица в шоуто му.

“Jimmy, не исках да те будя, но е време!", прошепва Carey на Kimmel, докато той се разбужда от дълбокия си сън. 

“Кое време е?", промърморва той.

“Пускайте!”, отговаря Carey и нейният коледен хит “All I Want For Christmas Is You” пронизително гръмва в тишината, а натрапниците започват да хвърлят по леглото на водещия изкуствен сняг и да звънят с коледни звънчета. В същото време съпругата на Kimmel, Molly, която пуска групата в къщата, танцува весело до леглото. В края за награда водещият получава подарък - тениска с лика на коледната Mariah от новата ѝ празнична колекция. 

По-късно, вече в студиото на шоуто, Carey разказа за любовта си към шеговитите номера като дете и за това как веднъж се намесила и полицията. Тогава 11-годишната певица звънила неуморно на момиче, което я тормозело в училище. Обсъден беше и въпросът дали през ноември не е рано за Коледа, при положение, че в САЩ предстои Денят на благодарността, както и за това какво е написала Britney Spears за Mariah Carey в мемоарите си. 

Новини