Размразиха Mariah Carey - коледният сезон е открит

01 ноември 2023
Mariah Carey
Снимка от YouTube screenshot

Може и да не ви се вярва заради топлото време навън, но след точно два месеца ще празнуваме Коледа и Нова година. Най-важното доказателство за това е, че Кралицата на Коледа откри празничния сезон. 

Спазвайки традицията от последните няколко години, Mariah Carey обяви старта със специално видео, в което часовник отброява последните секунди преди полунощ на Хелоуин (31-и октомври). И точно в 00:00 часа, когато настъпва 1-и ноември, вратата на трезора се отваря и разкрива как тиквените чудовища размразяват със сешоари Mariah. Когато ледът се разпуква да го разбива и запява, декорът от страховит и мрачен става весел и празничен и вълнението за Коледа обхваща света. На преден план под звуците на задължителния химн за празника “All I Want For Christmas Is You” на Carey, танцуват нейните деца. Видеото завършва със съобщението "Време е!".

Хитът на певицата от 1994 г. през последните години се превърна в неизменна част от празничния сезон, а през 2019 г. най-после се изкачи до първото място в американската класация. Carey пък се възползва от това и се провъзгласи за Кралица на Коледа, с което още повече задвижи машината за пари. Тя прави и коледно телевизионно шоу, както и празнични концерти. Съществуват много от така наречените мемета по този повод, като самата певица също споделя някои от тях в профилите си в социалните мрежи. 

Carey ще има коледно турне и тази година - "Merry Christmas One and All!". То започва на 15-и ноември в Калифорния и ще завърши на 17-и декември в Ню Йорк с концерт в "Медисън Скуеър Гардън". Обиколката включва 13 дати и е най-дългото досега. 

Carey започна коледните си изяви през 2014 г. с поредица концерти в Ню Йорк. През 2017 г. тя добави дати в Лас Вегас и Европа. Следващата година беше само в Европа, преди да се завърне в Северна Америка през 2019 г. След паузата заради пандемията, миналата зима Carey се завърна с концерти в Ню Йорк и Торонто. 

Новини