Мария Бакалова с важна роля в биографичeн филм за Доналд Тръмп

30 ноември 2023
Maria Bakalova
Снимка от БГНЕС

Номинираната за "Оскар" българска актриса Мария Бакалова ще изиграе Ивана Тръмп в биографичния филм за Доналд Тръмп, озаглавен "Стажантът", по подобие на американското риалити предаване, на което той беше водещ.

Номинираният за наградите "Еми" и "Златен глобус" Sebastian Stan ще влезе в образа на скандалния бивш президент на САЩ, който не губи апетита си за нов опит да влезе в Белия дом.

Съвсем наскоро роденият в Румъния актьор (пристигнал в САЩ на 12-годишна възраст) направи впечатление в минисериала “Pam and Tommy” за сложните отношения между Pamela Anderson и Tommy Lee. Sebastian Stan стана известен с ролята си на Бъки Барнс/Зимния войник в блокбастърите за супергерои на Marvel - като се започне с „Капитан Америка: Първият отмъстител“ от 2011 г. и по-късно в „Капитан Америка: Зимният войник“ (2014), „Ант-мен“ (2015) , „Първият отмъстител: Войната на героите“ (“Captain America: Civil War”) (2016), “Черната пантера” (2018), “Отмъстителите: Война без край” (2018) и “Отмъстителите: Краят” (2019).

Третата важна роля във филма е на звездата от "Наследство" - Jeremy Strong. Той е носител на награди "Еми" и "Златен глобус" за ролята си на Кендъл в хитовия сериал и получи номинация за "Еми" за четвъртия и последен сезон.

Историята на младия Тръмп е режисирана от иранеца Ali Abbasi, с награди за филма си „Свещеният паяк” от миналогодишния фестивал в Кан.

Снимките започват тази седмица.

"Стажантът" ще разгледа усилията на Тръмп да изгради бизнеса си с недвижими имоти в Ню Йорк през 70-те и 80-те години на миналия век, както и връзката му с противоречивия адвокат Рой Кон. Това е история за връзката ментор-протеже, която бележи началото на една велика американска династия. Jeremy Strong ще играе адвоката.

Новини