Matt Damon се присъедини към "Тор: Любов и гръмотевици"

Актьорът пристигна в Австралия за снимките, където ще прекара две седмици под задължителната в страната карантина

19 януари 2021
social
Снимка от facebook

Matt Damon се присъедини към екипа на "Тор: Любов и гръмотевици". 50-годишният актьор пристигна в Сидни, Австралия, където ще остане под карантина за две седмици заедно със семейството си, преди началото на снимките на филма от вселената на Marvel. Някои издания съобщават, че екипи от лекари ще следи състоянието на холивудската звезда и близките му, както и за спазването на изолацията, на фона на обвинения в страната по адрес на американски знаменитости, които нарушават противоепидемичните мерки на австралийските власти.

В изявление пред местни медии Matt казва: "Много се вълнувам, че Австралия ще бъде наш дом в следващите няколко месеца. Служителите от киноиндустрията в страната са известни по целия свят със своя професионализъм и е страхотно да се работи с тях, така че тези 14 дни карантина си струват".

Damon ще партнира на звездите на продукцията Chris Hemsworth, Natalie Portman, Chris Pratt, Tessa Thompson и Dave Bautista, но засега няма никаква информация каква е неговата роля. Той се появи за кратко в предишния филм "Тор: Рагнарок", където изигра злодея Локи в пиеса, поставена на театрална сцена в Асгард.

Режисьорът на новата лента Taika Waititi по-рано обяви, че продължението ще бъде "много романтично".

"Тор: Любов и гръмотевици" се очаква в кината през 2022 г., а Taika заяви, че благодарение на коронавирусната пандемия е имал много време, за да усъвършенства сценария.

Новини