Meryl Streep се присъедини към “Само убийства в сградата”

18 януари 2023
Meryl Streep
Снимка от БГНЕС

Meryl Streep се присъедини към екипа на предстоящия трети сезон на сериала “Само убийства в сградата”. 

Steve Martin, Selena Gomez и Martin Short изпълняват главните роли в поредицата. Те са трима съседи в луксозна жилищна сграда, които с ентусиазъм разследват престъпления. Вторият сезон излезе миналото лято и веднага стана ясно, че ще има и трети.

В последната сцена на последния епизод се появи за първи път актьорът Paul Rudd като нов персонаж, а сега с видео в TikTok Gomez потвърди, че  носителката на “Оскар” Meryl Streep също ще участва в новия сезон. 

Във видеото Selena казва: “Здравейте, хора, ние сме на снимачната площадка. Как сте? Сезон 3! Бандата отново е заедно!”, след което мести камерата и в кадър се появяват Short, Martin, Rudd и накрая Streep.


Засега не се съобщава каква е ролята на трикратната носителка на наградата на Академията, но с нея тя ще отбележи завръщането си на малкия екран, след като през 2019 г. участва във втория сезон на “Големите малки лъжи”. 

В новия сезон на “Само убийства в сградата” ще видим и звездата от “Анатомията на Грей” Jesse Williams. 

Сериалът получи 17 номинации за “Еми” през 2022 г., включително за Steve Martin и Martin Short като актьори в главни роли. Gomez обаче остана извън категорията за актриси.

В Instagram Selena Gomez публикува и черно-бяла снимка, на която отново е в компанията на колегите си от сериала. В коментарите към нея фен попита “Къде е албумът” и певицата отговори “О, идва”.   

Последният албум на Gomez, “Rare”, излезе през 2020 г. и произведе хитове като “Look at Her Now” и “Lose You to Love Me”. Предстои тя да разкрие подробности за неговия наследник. 

Новини