Matt LeBlanc се сбогува с покойния си приятел Matthew Perry

14 ноември 2023
Matthew Perry
Снимка от БГНЕС

Matt LeBlanc почете покойния си приятел Matthew Perry с публикация в Instagram, с която си спомни за времето им заедно като колеги на снимачната площадка на сериала "Приятели"

56-годишният актьор сподели серия кадри от сцени, в които двамата са заедно като Чандлър и Джоуи. Последната снимка показва групова прегръдка на шестимата актьори от комедийната поредица след края на финалния епизод, включително Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow и David Schwimmer.

"Matthew, с натежало сърце ти казвам сбогом. Моментите ни заедно, откровено казано, са сред най-щастливите моменти в живота ми. За мен беше чест да споделя сцената с теб и да те наричам мой приятел. Винаги ще се усмихвам, когато мисля за теб и никога няма да те забравя. Никога. Разпери криле и полети, братко, най-после си свободен. Обичам те", пише LeBlanc и добавя шеговито в стила на своя герой Джоуи "Предполагам това значи, че няма да ми върнеш 20-те долара, които ми дължиш".
 

Perry, който играеше ролята на Чандлър Бинг в сериала, почина на 28-и октомври в дома си в Лос Анджелис. Предполага се, че 54-годишният актьор се е удавил в джакузито си. След смъртта му звездите от сериала първоначално запазиха мълчание, а по-късно публикуваха съвместно изявление, в което заявиха, че те не са били просто колеги, а са били семейство и им е много трудно да приемат загубата. Петимата актьори присъстваха на частното погребение на Perry на 3-и ноември в гробището "Forest Lawn Memorial Park" в Лос Анджелис, което се намира близо до студиата на Warner Bros., където са снимани епизодите на "Приятели". 

Новини