Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Меган беше заснета на разходка с Арчи
Меган беше заснета на разходка с Арчи
Снимка: БГНЕС
Меган беше заснета на разходка с Арчи Вторник, 21.01.2020 г., 12:00 ч. Херцогинята на Съсекс е в Канада откакто със съпруга й обявиха, че се отделят от британското кралско семейство

Съпругата на принц Хари Меган беше заснета на разходка с Арчи и 2-те им кучета - черния лабрадор Оз и бигъла Гай. Те прекарали известно време навън в регионалния парк Хърт Хил на остров Ванкувър в Канада, докато двама служители на Кралската охрана се разхождаха плътно зад тях.

За появата на Меган на публично място разказаха потребители в социалните мрежи, които публикуваха и снимки от разходката на бившата американска актриса. На тях тя изглежда спокойна и щастлива, въпреки сътресенията в британския кралски двор, които предизвика, след като заедно със съпруга си обявиха изненадващо за целия свят, включително за кралицата, че искат да се отделят от кралското семейство и да бъдат независими.

Принц Хари също скоро ще бъде в Канада, след като вчера присъства на едно от последните си официални събития като старши член на кралското семейство и представител на кралицата.

Коментари