Меган Фокс се готви да издаде първата си книга със стихове

07 ноември 2023
Pretty boys
Снимка от GALLERY BOOKS/SIMON & SCHUSTER

Меган Фокс се готви да издаде първата си книга със стихове. Pretty Boys Are Poisonous излиза на пазара и ще даде шанс на читателите да опознаят актрисата в различна светлина. „Някои от тях са буквални, докато други са алегорични“, каза Фокс пред People за дебютната си поетична книга. „Някои стихотворения съдържат елементи от типа на приказказките на братя Грим, а други са като мемовете в онлайн културата.“

Fox за първи път обяви Pretty Boys Are Poisonous през август, като каза, че нейната „свобода живее в тези страници и се надявам, че моите думи могат да вдъхновят другите да си върнат щастието и идентичността си, като използват гласа си, за да осветят това, което е погребано, но не е забравено в тъмнината." В интервюто си с People тя добави: „Актьорството всъщност не ми позволява да изразя себе си напълно, защото чета думите на някой друг под ръководството на някой друг. Поезията ми дава пространство да изпитам някакъв катарзис чрез изкуството."

Звездата също разкри, че „дори не си е направих труда да изпратя по-голямата част от това, което написах, на редактора си“. 

People пуснаха и едно стихотворение от предстоящата книга. Можете да го прочетете тук.

Новини