Metallica подариха китара на Joseph Quinn

Звездата от сериала "Странни неща" стана петият член на бандата на фестивала Lollapalooza

31 юли 2022
social
Снимка от twitter

Joseph Quinn и Metallica се срещнаха и посвириха заедно.

Звездата от сериала "Странни неща" и хевиметъл легендите се събраха на фестивала Lollapalooza в Чикаго, където бандата е сред хедлайнерите. В бекстейджа Quinn и групата разговаряха, а след като актьорът се представи James Hetfield каза "По-висок си отколкото по телевизията!".

Quinn, който изпълни "Master of Puppets" като Еди Мънсън на финала на сезон 4 на известния сериал, попита дали от групата са фенове на поредицата, на което Hetfield отговори, че гледа сериала от първия сезон заедно със синовете си.

Музикантите и актьора посвириха заедно, след което Kirk Hammett се пошегува като каза на Quinn "Нает си!". "Искам да направя съобщение. Metallica вече е с петчленен състав, хора!", добави Lars Ulrich.

Накрая Robert Trujillo подари на Quinn специално изработена за него китара, подобна на тази, с която Мънсън свири в сериала. Актьорът пък падна на колене и се поклони на музикалния инструмент. След това членовете на Metallica се подписаха на китарата. От групата му дадоха и специален пропуск за всичките им концерти. 

"Беше невероятно! Рядкост е човек да има възможност да свири "Master of Puppets" с най-великата метъл банда в историята. Ще разказвам на внуците", каза след срещата 29-годишната телевизионна звезда.

Всичко това се случва няколко седмици след като Metallica отдадоха почит на сцената с героя на Quinn в сериала, който изпълнява хита на групата от 1986 г. Във видео в TikTok те изпълняват "Master of Puppets" на фона на кадри от епизода на "Странни неща".

"Master of Puppets" е втората песен, на която сериалът вдъхна нов живот. Преди това исторически успех постигна "Running Up That Hill" на Kate Bush.

Новини