Mick Jagger празнува юбилея си с бившата си съпруга и настоящата годеница

27 юли 2023
Rolling Stones
Снимка от БГНЕС

Mick Jagger навърши 80 години в сряда и отпразнува юбилея си в компанията на приятели и близки в известен нощен клуб в Лондон. Сред гостите беше и бившата му половинка, 67-годишната Jerry Hall, както и тяхната 31-годишна дъщеря Georgia May Jagger. Снимки на знаменитостите пред заведението бяха разпространени от таблоидите. 

Годеницата на фронтмена на Rolling Stones, Melanie Hamrick, също е била на партито, но според информацията хора са ѝ помогнали да излезе от заведението, защото единият ѝ крак е гипсиран заради травма. 

Сред гостите са били още басистът на Rolling Stones, Ronnie Wood, Leonardo DiCaprio, Lenny Kravitz и Anjelica Huston.

Връзката на Jerry и Mick започна през 1977 г. и макар да беше доста турболентна, продължи над 20 години. Двамата се венчаха с хиндуистка церемония през 1990 г. Имат 4 деца - Elizabeth Scarlett, James Leroy, Georgia May и Gabriel Luke. Окончателната им раздяла беше през 1999 г., а бракът им беше анулиран, защото властите във Великобритания го обявиха за невалиден. 

Бившата двойка обаче запази добрите си отношения. Или поне дотолкова, че да празнуват заедно рождени дни, както и да се грижат за децата си.

По-рано през деня Keith Richards поздрави своя приятел и колега със специално изпълнение на пиано. 79-годишният китарист публикува видео в социалните мрежи, а в края му поглежда към камерата и казва:

"Нека още дълго да си казваме това един на друг - Честит рожден ден, Mick. Прекарай си хубаво още веднъж. И ми се обади, да ми кажеш как е (на 80 години - бел. ред.)".

Richards ще навърши 80 години през декември. 

Ronnie Wood също поздрави Jagger в Instagram и сподели няколко снимки на двамата през годините, както и рисунка на вокалиста. 

В личния си акаунт Mick Jagger благодари на всички за коментарите и пожеланията за рождения му ден, а в Instagram Stories сподели някои от публикациите в негова чест. 

Lenny Kravitz, Christie Brinkley и Naomi Campbell бяха сред множеството знаменитости, които поздравиха рок легендата. 

Новини