Miley Cyrus отново наруши правилата

Певицата издаде новия си албум "Plastic Hearts", в който залага на рок звученето

27 ноември 2020
social
Снимка от Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Miley Cyrus си е спечелила репутацията на бунтарка и за пореден път доказва, че е точно такава с новия си албум "Plastic Hearts". В него тя е дръзка и смела, и затвърждава позицията си на една от най-талантливите съвременни звезди.

Седмият албум на Miley съдържа 12 парчета и звездни колаборации с Billy Idol, Joan Jett и Dua Lipa.

За първи път изпълнителката загатна за нов проект с премиерата на превърналата се в световен хит “Midnight Sky”. Песента се изстреля на върха на музикалните класации, а у нас беше най-излъчваното парче в ефира за месец октомври и прекара 7 последователни седмици под #1 в Топ 10. Преди месец изпълнителката пусна и ремикс версия, с участието на Stevie Nicks – "Edge of Midnight (Midnight Sky Remix)".

Miley подгря премиерата на "Plastic Hearts" с дуетното си парче с Dua Lipa "Prisoner", посветено на женската сила, смелост и неподчинение.

Cyrus влиза в ролята на режисьор на видеоклиповете и към двете парчета, като изцяло сама режисира видеото към “Midnight Sky”, а за клипа към “Prisoner” работи с Alana Oherlihy.

"Plastic Hearts" вече може да се намери на физически носител, а в дигиталния формат в стрийминг платформите в траклиста са включени 3 бонус изпълнения – “Edge of Midnight (Midnight Sky)” със Stevie Nicks, както и “Heart of Glass (Live from the iHeart Festival” и “Zombie (Live from NIVA Save Our Stages Festival)”.

Обложката на "Plastic Hearts" е дело на популярния рокендрол фотограф Mick Rock, който през годините е снимал легенди като David Bowie, Lou Reed, Iggy Pop, Joan Jett и Debbie Harry.

Ето и списъка с песните в "Plastic Hearts":

1. WTF Do I Know
2. Plastic Hearts
3. Angels Like You
4. Prisoner Feat. Dua Lipa
5. Gimme What I Want
6. Night Crawling Feat. Billy Idol
7. Midnight Sky
8. High
9. Hate Me
10. Bad Karma Feat. Joan Jett
11. Never Be Me
12. Golden G String

Новини