Miley Cyrus представи нова песен и изпълни за първи път на живо “Flowers"

23 ноември 2023
Miley Cyrus
Снимка от YouTube screenshot

Почти 10 месеца след издаването на една от песните на 2023 г., Miley Cyrus най-после изпълни сингъла “Flowers” на живо. 30-годишната певица направи това в интимна атмосфера в известен хотел в Лос Анджелис, като достъпът до изявата ѝ беше само с покани. По време на участието си, тя също така представи неизвестна досега песен. Заглавието на драматичната балада все още не е известно. 

Макар да е изненадващо, че Cyrus изпълнява “Flowers” на живо за първи път след премиерата на парчето, обяснение може да се търси в изказване на певицата от месец май във връзка с това кога ще има нейно турне. Тогава тя заяви, че в момента няма никакъв интерес да обикаля света, за да изнася концерти.

 

“Не мога", каза тя пред британското списание Vogue, като нарече изпълненията на стадиони и големи сцени "изолиращи" и "неестествени". “Не само, че не мога, защото "мога" е по-скоро за това дали имаш възможност, но тук става дума за моето желание. Искам ли да живея живота си за удоволствието и удовлетворението на другите хора или за моето собствено?”.

Тя разви темата и с публикация в социалната мрежа X, преди известна като Twitter, на 24-и май, в която каза на феновете си, че ги обича, въпреки че няма да тръгне на път.

„Дори и да не ги виждам лице в лице всяка вечер на концерт, моите фенове са дълбоко в сърцето ми“, написа тя. „Това няма нищо общо с липсата на признателност към феновете, а е свързано с това, че просто не искам да се подготвям в някаква съблекалня, каквато е реалността на живота на път“.

Последното турне на Cyrus беше през 2014 г. в подкрепа на албума от предходната година "Bangerz". Тогава тя обиколи Северна Америка, Европа, Латинска Америка, Нова Зеландия и Австралия. За последно тя имаше изпълнения пред публика миналата година по време на петдневен фестивал в Северна и Южна Америка.

Cyrus получи 6 номинации за наградите "Грами", които ще бъдат връчени на церемония в началото на следващата година. 

Новини