Miley Cyrus ще ни излекува от скуката с новото си парче с Pharrell

01 март 2024
Miley Cyrus
Снимка от YouTube screenshot

Дългогодишните творчески партньори и добри приятели Miley Cyrus и Pharrell Williams пускат парчето "Doctor (Work It Out)" на старта на пролетния сезон. Работата по песента започва преди цели 10 години, а тя е финализирана едва преди дни. 

Стилово парчето се позиционира като звучене между “епохите” на Miley - "Bangerz" и "Endless Summer Vacation". От близо седмица двамата артисти подгряват феновете за това, което предстои, с чести постове в социалните си мрежи.

Miley Cyrus се намира в пиков момент от кариерата си, като тази година спечели и две награди "Грами" за парчето “Flowers” – най-стриймваното в света за 2023-та.

Интересна подробност е, че през януари "Doctor (Work It Out)" прозвуча по време на модно шоу от Седмицата на модата в Париж. Това стана по време на ревюто на Louis Vuitton, на което беше представена мъжката колекция есен/зима за 2024 г. Музикалният продуцент и творчески директор за мъжката мода на луксозната марка е самият Pharrell, който пусна откъс от парчето в Instagram тази седмица, като написа "coming soon", но без да уточнява дата.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини