Miley Cyrus пее с тъга и радост за младостта си в "Used To Be Young"

25 август 2023
Miley Cyrus
Снимка от YouTube screenshot

Miley Cyrus представи новата си песен "Used To Be Young". По-рано през седмицата певицата съобщи, че парчето е посветено на нейните верни фенове.

Това е първата ѝ нова музика, откакто през март се появи осмият албум в нейната дискография "Endless Summer Vacation".

В изявление за емоционалното си изпълнение Cyrus обясни: 

“Текстът е написан преди почти две години, в началото на моята "безкрайна лятна ваканция". Това беше период, в който се чувствах неразбрана. Прекарах последните 18 месеца в опит да нарисувам звучна картина на моята гледна точка, за да ви я представя. Дойде времето да издам песента, която бих могла да усъвършенствам вечно. Макар работата ми да е завършена, тази песен ще продължи да се развива всеки ден. Фактът, че е на практика недовършена, е част от нейната красота. Такъв е и животът ми в момента - незавършен, но все пак пълноценен". 

Звездата описва посланието така: 

“Тази песен е в чест на хората, които сме били, тя е за това да обичаме човека, който сме и да се радваме за това какви ще бъдем. Изпитвам гордост, докато разсъждавам над миналото и оптимизъм, когато мисля за бъдещето. Благодарна съм на моите верни фенове, които всеки ден превръщат мечтите ми в реалност. Искрено съм благодарна за стабилността, която вашата твърда подкрепа ми дава. Тази песен е за вас". 

Cyrus разказа, че снимките на клипа са били много емоционални, защото самата тя е като малко копие на майка си. Докато снимали, майка ѝ гледала чрез видео връзка на живо, а Miley също я виждала, докато в същото време гледала право в камерата. И докато гледала как майка ѝ танцува, това я накарало да плаче, но и да се смее: 

"Това предизвика толкова много емоции и мисля, че наистина хората могат да усетят тези истински емоции, а според мен това днес рядко ни се случва". 

Новини