Miley Cyrus танцува под звуците на нов сингъл и албум

10 март 2023
Miley Cyrus
Снимка от YouTube screenshot

Днес излезе очаквания с голямо нетърпение албум на Miley Cyrus “Endless Summer Vacation”. В съдържанието на осмото издание в дискографията на певицата е и новият ѝ сингъл “River”. 

В стилното черно-бяло видео към парчето певицата танцува под прожекторите върху подиум и постепенно към нея се присъединяват атрактивни мъже танцьори.

По-рано Cyrus описа песента като “хит за дансинга” с “неприлично” звучене. “В онзи момент от живота ми преминавах през доста неща емоционално и в личен план”, сподели певицата за това как е създадена песента. 

В клипче в социалните мрежи преди дни Cyrus обясни, че “Endless Summer Vacation” е разделен на две части, “AM” и “PM”:

“AM” за мен е сутрешното време, когато има суматоха и енергия и потенциални нови възможности. Това е началото на един нов ден. Когато падне мрак атмосферата се променя и сякаш нещо опасно, но вълнуващо дебне отнякъде, и в същото време се усеща някакъв особен блясък. През нощта е времето за почивка, идеалното време да се възстановиш… Или да излезеш някъде и да се отдадеш на “дивата страна”. В Ел Ей има точно такава енергия нощем и можеш да усетиш, че опасността кипи някъде близо до повърхността и за мен това е много вдъхновяващо”. 

Албумът е записан именно в Лос Анджелис и е продуциран от Kid Harpoon, Greg Kurstin, Mike WiLL Made-It и Tyler Johnson. Cyrus по-рано описа колекцията като “любовно писмо до Ел Ей”. В съдържанието има 12 песни и демо версия на “Flowers”.

Miley Cyrus наскоро записа важно постижение във Великобритания. Нейната песен “Flowers” се превърна в най-дълго задържалия се сингъл от певица на върха на британската класация след “Еasy On Me” на Adele. Хитът на американската звезда отбеляза 7 седмици под номер 1 в подреждането. „Flowers“ прекара и шест седмици начело на класацията Billboard Hot 100 – личен рекорд за Miley.

Новини