Миро представя новата си песен "Бягаме", предстои му и голям концерт в София

20 март 2024
Миро
Снимка от Virginia Records

През последната година Миро реализира редица успешни проекти, сред които албум с хитове („46“), разпродадено турне, а съвсем скоро, на 17 април, му предстои и огромен концерт в София.

Броени дни преди музикалния спектакъл, който ще се състои след по-малко от месец в най-голямата концертна зала у нас, Миро представя новата си песен „Бягаме“ и видеото към нея. 

"Бягаме" е искрено споделяне и влизане в личния свят на Миро, който сам пише музиката и текста на песента, а аранжиментът поверява на Филаделфо Кастро. Видеото към „Бягаме“ е заснето между София и Лондон. В него има опит да бъде пресъздадено завихрянето в живота ни днес, постоянното движение, което често води до разминаване, неразбиране и бягство. За режисурата му Миро си партнира отново с Николай Павлов, с когото реализират и визуализацията на „Печат от моята душа“. В проекта специално участие има и Андреа Банда Банда.

“Следващата песен ще бъде танцова, но преди това трябваше да конфронтирам беглеца в себе си. “Бягаме” е за толкова човешкото желание да изберем по-лесните начини. ”Бягаме” е и за тези, които избират другият път”, споделя Миро.

„Бягаме“ ще звучи за първи път на живо именно на 17 април, а подготовката за големия концерт тече с пълна сила. Миро и екипът му са предвидили цялостно музикално преживяване със специални гост-изпълнители, визуални ефекти и танцови изпълнения. Билетите вече са в продажба.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини