На 61 години Vanessa Williams показва страхотни крака с нов сингъл

28 април 2024
Vanessa Williams
Снимка от YouTube screenshot

Повече от 30 години, след като издава музика за първи път, Vanessa Williams напомни за себе си и за това, че продължава да е страхотна.

61-годишната актриса и певица представи новото си поп/денс парче "Legs (Keep Dancing)", в което не изобщо не се притеснява да се присмива на възрастта си, като в същото време предизвиква завист у доста по-младите от нея зрители на видеото с танци и перфектни крака. 

Това е първата нова песен на звездата от 2009 г. насам. В коментарите в социалните мрежи един фен определи изпълнението като смесица между Kylie Minogue и Donna Summer.

Williams съобщи за предстоящия си сингъл по-рано този месец с публикация в Instagram.

"Най-после новата ми музика ще излезе! Минаха 15 години откакто издадох албум, но подходящият момент дойде... Свързах се със стария ми екип, който твори за мен от години. Още съм тук, още съм изправена, всъщност дори мърдам... и отново ще им покажа". 

В прессъобщение за песента Williams казва, че заглавието е вдъхновено от мемоарите на покойната актриса, певица, модел и активистка Diahann Carroll. През 2008 г. тя издава книгата "The Legs Are The Last To Go" ("Краката са последното, което си отива"). 

"Diahann играеше моя майка във филм, който аз продуцирах, "The Courage to Love" ("Смелостта да обичаш"), и винаги е била голямо вдъхновение за мен. Спомням си, че гледах интервюто ѝ с Oprah за автобиографията ѝ. Говореше толкова красиво и уверено за възрастта си и за силата си, и за факта, че красотата избледнява, но краката ти ти дават сила и са последното, което си отива". 

Освен новата музика, която издава чрез собствения си музикален лейбъл, Williams скоро ще дебютира на лондонска сцена в мюзикъла "Дяволът носи Прада" в ролята на емблематичната Миранда Прийстли. Музиката за постановката е дело на Elton John. Премиерата ще бъде през октомври. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини