The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
На 62 годинни Madonna за първи път се татуира
На 62 годинни Madonna за първи път се татуира
Снимка: facebook
На 62 годинни Madonna за първи път се татуира Сряда, 09.12.2020 г., 15:56 ч. Татусът на поп иконата е посветен на децата й

Madonna си направи татуировка за първи път в живота си. 62-годишната певица е посветила татуса на своите шест деца.

Бодиартът се намира от вътрешната страна на лявата китка на звездата и се състои от инициалите на наследниците й - Lourdes (24), Rocco (20), David (15), Mercy (14) и близначките Stella и Estere (8). Буквите са изписани с черно мастило с фонт като от пишеща машина.

Madonna е ползвала услугите на известен татуист в средите на знаменитостите - East Iz. При посещението си в неговото студио тя е носила кърпа на лицето вместо маска.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Madonna (@madonna)

Певицата роди първата си дъщеря Lourdes на 38 години от личния й треньор и актьор Carlos Leon. Четири години по-късно се ражда синът й Rocco от брака й с Guy Ritchie. Тя осинови David Banda от Малави през 2006 г., когато той беше още бебе, а три години след това - и дъщеря си Mercy. Близначките Stella и Estere бяха на 2 години, когато Madonna ги осинови от сиропиталище в Малави.

Миналия месец звездата отпразнува Деня на благодарността в САЩ с цялото си семейство, включително новият й приятел, 26-годишният хореограф Ahlamalik Williams.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Madonna (@madonna)

По време на пандемията Madonna беше активна в социалните мрежи, което й донесе и негативни коментари, след като заяви, че благодарение на COVID-19 хората по света са станали равни, независимо дали са богати или бедни, млади или стари, известни или обикновени. Тя получи и критики заради това, че присъства на партито за рождения ден на свой приятел без да спазва социална дистанция, след като малко преди това информира, че е дала положителен тест за антитела срещу коронавируса.

Коментари