Will Smith се появи за първи път след шамара

Актьорът позира за снимки с фенове в Индия

24 април 2022
social
Снимка от БГНЕС

Will Smith се появи на публично място за първи път след скандала с шамара, който удари на Chris Rock на сцената на тазгодишните награди "Оскар".

Носителят на "Оскар" за "Методът Уилямс" е пристигнал в събота на частно летище в Мумбай, където бил очакван от тълпа папараци.

Не става ясно дали пътуването му е по работа или за удоволствие, но на снимки 53-годишният Smith изглежда спокоен и се усмихва безгрижно. Той позирал пред фотографите с фенове, включително с представител на охраната на летището.

Информацията идва няколко дни след завръщането на предаването "Red Table Talk" с водещи неговата съпруга Jada Pinkett Smith, дъщеря му Willow Smith и Adrienne Banfield Norris. Преди старта на епизода, скандалният случай беше засегнат в кратко съобщение: "Като се има предвид случилото се през последните няколко седмици, семейството Smith е посветено на духовно изцеление... някои от нещата, които откриваме в този процес, ще бъдат разкрити по време на разговорите ни в подходящия момент", гласи послание в началото на излъчването, "Дотогава на масата ще продължим да изслушваме силни, вдъхновяващи и лекуващи свидетелства от нашите впечатляващи първи гости. Благодарим, че сте с нас", а обръщението е подписано от Jada.

Заради шамара от Академията наложиха 10-годишна забрана на Smith да посещава техни събития, включително Оскарите.

Новини